Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bútorok

Fedezd fel kiválasztott kisasztalainkat és dohányzóasztalainkat, melyeket gondosan válogattunk, hogy otthonod stílusát tökéletesen kiegészítsék. Válaszd a fémből, fából vagy rattanból készült modelleinket, amelyek nemcsak esztétikusak, de rendkívül tartósak is. Mindegyik asztalunk kiváló minőségű anyagokból készül, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is megállják a helyüket. Legyen szó modern vagy hagyományos stílusról, nálunk mindenki megtalálja a tökéletes darabot, amely harmonikusan illeszkedik otthona hangulatához. Válogass kedvedre és találd meg azt az asztalt, ami tökéletesen kiegészíti nappalid vagy hálószobád berendezését.

Rendezés:

Hogyan válasszunk a dohányzóasztalok közül?

A dohányzóasztalok a nappalik elmaradhatatlan részei. Praktikusan kihasználhatóak, hozzájárulnak a kényelemhez és persze a lakberendezésben betöltött szerepük mellett sem mehetünk el. Míg néhány évtizede szinte alig akadt kínálat a területen, addig napjainkban a választék bősége vezet oda, hogy az érdeklődők nehezen bukkannak rá az ideális darabra. A tömör fa változatlanul népszerű, de az egyszerűség jegyében, a lapra szerelt megoldásokat is sokan kedvelik. A designer darabok abszolút menők és a segítségükkel azonnal különleges hatást érhetsz el az enteriőrben.

Mi alapján válasszunk a dohányzóasztalok közül?

A dohányzóasztalok többféle méretben elérhetőek, így mindenki rátalálhat a helyiség adottságainak, az egyéni igényeknek és persze a pénztárcának megfelelőre. Fontos szem előtt tartani, hogy a bútor rendszerint folyamatos használatban van és annak környékén gyakran gyűlik majd össze a nappaliban a család. Az esztétikum nem minden, a tényleges használhatóság is figyelmet érdemel. Az eltúlzott méretek nehézkessé tehetik egy kisebb helyiségben a közlekedést, ezért hasznos előre lemért méretek alapján letenni a voksot egyik vagy másik típus mellett. A különleges asztalok kedvelői az antik bronz dohányzóasztal szett előnyeit is választhatják. Az akár egymás mellett elhelyezhető, sajátos formavilágot magáénak tudó dohányzóasztalok a helyiség központi elemeivé válhatnak, meghatározva annak stílusát. Ne feledd, a bútorokat rendszerint hosszú időre választjuk, ezért azok minőségére, valamint a design-ra fokozott figyelmet érdemes fordítani! A dohányzóasztal az otthonunk közösségi terének talán legfontosabb bútordarabja. Kiválasztásánál fontos szempont a megjelenés, de érdemes a praktikus és biztonságos használhatóságra is odafigyelni.