Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

- Melyek a csendes luxus színei?

A csendes luxus, mint egyfajta new-age minimalizmus a megnyugtató és lágy színekre helyezi a hangsúlyt.

A csendes luxus forgószélként söpör végig a divat és a dizájn világában is.

A luxus itt nem az elérhetetlenségre utal, hanem a kifinomultságra, tökéletesen átgondolt, megkomponált terekre, amiket akár egy színnel is elérhetünk otthonunkban

- Miért a "csendes luxus" a legújabb lakberendezési trend 2023-ban? -

Ha finom színpaletták, fenntartható anyagok  és a természetes hatások jutnak eszünkbe a csendes luxus kapcsán, akkor azt is rögtön megértjük, hogy miért is 2023 legnagyobb lakberendezési trendje.

- Hangulatteremtés gyertyatartó segítségével –

Egy gyertyatartó használatával azonnal otthonos fényeket varázsolhatsz az otthonodba. A táncoló lángocskát azonban nem csupán emiatt kedveljük oly sokan. A skandináv életstílus és lakberendezés sokak szívéhez áll közel. Népszerűségéből idén sem veszít a Hygge és a természetes anyagokat puha párnákkal, szőrmés megoldásokkal ötvöző stílus ma is sokak otthonában megtalálható. A gyertyák, mécsesek egyébként más lakberendezési stílusokhoz is jól passzolnak, főleg akkor, ha a mécsestartót, gyertyatartót az uralkodó színeknek, formáknak megfelelően választjuk ki.

- Stílusos asztali lámpák nem csupán a dolgozószobába –

Az asztali lámpák nem hiányozhatnak a világítástechnikai eszközök közül. A mai kor embere már nem csupán a megfelelő fényviszonyok megteremtését célozza, hanem egyfajta lakberendezési elemként is tekint a kiszemelt darabra. A jól megválasztott darab hozzáadja az enteriőrhöz azt a pluszt, amire oly sokan vágyunk. Nem ritka, hogy elsősorban a dolgozószobába, az íróasztal mellé keressük a megfelelő lámpát, pedig egy komódon vagy a nappaliban elhelyezett kisméretű szekrényen is jó szolgálatot tesz egy designer darab.

- Tálak a naturálistól az elegánsig

A lakberendezési kiegészítők között előkelő helyet foglalnak el a tálak. A komódon, a konyhapulton éppen úgy helyet kaphatnak, mint a nappaliban vagy a dolgozószobában. Használhatod tárolásra, de dekorációs szerepük mellett sem mehetünk el. A műanyag ideje rég lejárt, az aktuális trendek a fa, a márvány természetessége, vagy például az antik hatású fém irányába mozdulnak. A stílus tekintetében érdemes a lakberendezéshez igazítani a választást.

- Üveg asztali lámpa az elegancia jegyében –

Az üveg asztali lámpa kapcsán elsősorban a dolgozószobára asszociálunk. Tény viszont, hogy egy jól megválasztott darab kiválóan mutat a nappali komódján. A világítástechnika szerepe napjainkban meghaladja a konkrét fényviszonyok megteremtését. A lámpák tökéletessé varázsolják a lakberendezést, felhívják magukra a figyelmet, helyi fényforrásként szolgálnak, de akár a teljes teret is beragyoghatják. A fa, a fém és az üveg egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek, ha az alapanyagokról van szó.

Mi lesz a gyertyával, ha leég?

Csak szólok: érdemes odafigyelni vásárláskor…

Hogyan rendezzük el a kiegészítőket otthonunkban?
Kizárólag olyan tárgyakat válasszunk, amelyeket igazán szeretünk!
​Hogyan használjunk fekete kiegészítőket otthonunkban?
Ugyanúgy, mint egy női szemen használt fekete kontúr, a lakásunkban is a fekete kiegészítők a leghatásosabbak, ha hangsúlyt szeretnénk teremteni.